Bano heeft eind 2013 B&L Exhibits overgenomen. Dat betekent dat de werkzaamheden van B&L Exhibits worden voortgezet bij Bano. Het standontwerp en de productie van interieurs en stands voor beurzen, expo, evenementen, tentoonstellingen en musea behoren voortaan tot de diensten van Bano. Onze brede vari√ęteit aan materialen, kennis en creativiteit staat ons toe de beste ontwerpen te bedenken voor uw event of stand. We kunnen u van dienst zijn met advies, eigentijds en passend bij uw budget en wensen.

Standbouw

We hebben bijna 40 jaar ervaring met de ontwikkeling en bouw van opvallende beursstands en blijven constant op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op presentatiegebied. We zijn op de hoogte van de laatste trends, wet- en regelgeving omtrent ons vakgebied.

De achtergrond van onze standbouwers is naast commercieel en creatief vooral technisch, wat tezamen resulteert in een probleemloze beursdeelname. We zien onze klanten bij de ontwikkeling van de beursstand als partner. We verdiepen ons in uw bedrijf, producten en marketingdoelstelling, zodat we de beste oplossingen kunnen bedenken voor uw stand.

We zijn thuis in alle beurs- en congresgebouwen in Europa bv Rai Amsterdam of Jaarbeurs utrecht, Fie Barcelona of de Messe in Frankfurt. Buiten Europa werken we samen met onze partners. Een beursstand wordt geheel ontworpen en voorbereid bij standbouwbedrijf Bano, maar op expo locatie samengesteld uit de daar aanwezige Octanorm-systeemcomponenten.

Image

Interieurbouw

Image

Een interieurbouw-project begint met een schets, vervolgens wordt een 3D-presentatie ontworpen en uiteindelijk wordt het daadwerkelijke product gerealiseerd. Onderdelen worden in eigen beheer uitgewerkt, geproduceerd en gemonteerd. Door de productie in eigen beheer uit te voeren blijven de lijnen kort en zorgen we voor hoge kwaliteit!