Double Robotics robotBen jij op zoek naar dat ene product voor jouw evenement of beurs waarmee je de WOW!-factor creëert? De Double Robotics robot zorgt voor jouw aanwezigheid, wanneer je ergens persoonlijk niet bij kan zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos, zolang er maar een internetverbinding aanwezig is. De robot is dan ook perfect inzetbaar als host of informatiepunt tijdens jouw evenement of beursdeelname. Waar je de Double Robotics robot ook voor wilt gebruiken: een eyecatcher is het zeker!

Het lichtgewicht design en het zelf balancerende frame zorgen voor groot gebruiksgemak. Daarnaast heeft de Double een stabiele modus om energie te besparen in ruststand en is de robot op afstand in hoogte verstelbaar via de speciale Double Robotics app of Google Chrome browser applicatie. Binnen enkele minuten heb je de slag al te pakken en kun je de Double soepel door een ruimte laten manoeuvreren!

Highlites:

  • – De Double kan overal ter wereld zowel door een PC, laptop of mobile device (iPad of iPhone) worden aangestuurd.
  • – Vele grote organisaties en (bekende) personen gingen je al voor, waarbij de reacties keer op keer overweldigend zijn geweest.
  • – De Double is bij Bano te huur inclusief technische ondersteuning, zodat je kunt vertrouwen op professionele begeleiding en een stabiele werking.
  • – Trots zijn we op het feit dat de organisatie van ‘Event’ in Utrecht onze Double Robotics robot heeft beloond met een award voor het meest innovatieve product.
  • – Natuurlijk kun je de robot ook kopen! In dat geval bestel je hem makkelijk en snel in onze eigen webshop

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via +31 50 54 16 591 en info@bano.eu. Onze medewerkers zijn je graag van dienst!

Proefrit:
Wil je zelf ervaren hoe het is om met de Double Robotics robot rond te rijden? Maak dan snel een afspraak voor een gratis proefrit bij Bano en maak geheel vrijblijvend, op afstand een rondje in ons kantoor.