AV verhuur

Specialist op het gebied van AV verhuur

Bano is groot geworden door het verhuren van audiovisuele apparatuur. Wat bijna 50 jaar geleden begon als een eenmanszaak met één microfoon van Sennheiser en twee zelfgebouwde speakers, is uitgegroeid tot een full service audiovisueel verhuurbedrijf met een breed spectrum aan producten en diensten. Zo beschikken we over een groot en kwalitatief hoogwaardig assortiment aan materialen op het gebied van licht, geluid, beeld en decor.


Kwalitatief hoogwaardig assortiment

We werken uitsluitend met A-merken zoals SonyBarco, Sennheiser, Digico,Meyersound en Nexo, om een goede werking te waarborgen en compatibiliteit met marktstandaarden te garanderen. We staan je graag bij met betrouwbaar en onafhankelijk advies en denken gevraagd en ongevraagd mee hoe we het beste uit jouw evenement kunnen halen. En dat tegen een eerlijke prijs.


Verhuur van licht en geluid

We hebben een ruim assortiment aan zowel conventionele als line-array audiosystemen, geschikt voor een publiek van 10 tot 10.000 personen. Voor onder andere analoge en digitale audio consoles, microfoons en randapparatuur bent u bij Bano aan het juiste adres. Ook op het gebied van licht hebben we een breed assortiment tot onze beschikking, bijvoorbeeld op het gebied van conventionele, LED en intelligente verlichting. Daarnaast bieden we ook de benodigde dimmers, consoles en infrastructuur aan.


Verhuur van beamers en schermen voor presentatie en projectie

Ook als het gaat om presentatiematerialen hebben we vrijwel alles in huis om je evenement te faciliteren. Denk daarbij aan beamers in verschillende sterktes, projectiedoeken en schermen, LCD schermen en schakel-, opname en regiematerialen. Ook beschikken we over verschillende resoluties indoor en outdoor Video-LED schermen. Deze zijn modulair te bouwen en erg geschikt voor bijvoorbeeld sport evenementen, festivals of andere shows. Als je precies en naadloos wilt schakelen en presenteren, ben je bij ons ook aan het juiste adres. Denk daarbij aan seamless switchers, showcontrollers, speakertimers, quelights en video players.


Rigging

Voor grotere evenementen is vaak rigging nodig, om materialen op een veilige manier op de hangen. We beschikken over alle materialen die hiervoor nodig zijn, zoals motortakels, trussen en hijs- en riggingmaterialen. Ook beschikken we over een volledig gecertificeerde crew. Zij helpen je graag, van het maken van de tekening tot het veilig uitvoeren op locatie.


Verhuur aan collega-bedrijven

Onze audiovisuele apparatuur is ook beschikbaar voor collega-bedrijven. Diverse collega’s maken voor hun evenementen in Noord Nederland gebruik van onze apparatuur op basis van dry hire.

Image

Meer weten over de mogelijkheden van AV verhuur?

Meer weten over de mogelijkheden van AV verhuur bij Bano? Ons team van vakspecialisten denkt graag met je mee over hoe je het beste uit je evenement kunt halen. Kijk voor een impressie van ons aanbod in de rentalshop of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor de aankoop van AV materialen kun je ook bij ons terecht; lees meer over de mogelijkheden van AV verkoop.