Beurzen

Specialist op het gebied van beurzen en standbouw

Met de overname van stand- en decorbouwer B&L Exhibits eind 2014 hebben we ons pakket aan diensten flink uit kunnen breiden. Van licht, geluid en beeld voor beurzen en andere evenementen tot het ontwerpen en produceren van stands voor beurzen, tentoonstellingen en musea. Dankzij ruim 50 jaar ervaring in binnen- en buitenland, zijn we inmiddels goed thuis in alle beurs- en congresgebouwen in Europa, zoals de Rai Amsterdam, de Jaarbeurs Utrecht, de Fie Barcelona of de Messe in Frankfurt. Vanzelfsprekend volgen we de laatste trends op de voet en zijn we op de hoogte van alle wet- en regelgeving op het gebied van beurzen.

Image

standbouw

Op zoek naar een partij die een beursstand voor je kan verzorgen? Dan ben je bij Bano aan het juiste adres. Afhankelijk van je wensen en budget kunnen we je adviseren over kant en klare oplossingen, 100 % maatwerk en alles wat daartussenin zit. Lees meer over de mogelijkheden van standbouw bij Bano.

AV en Beurzen

Wat betreft audio, video- en belichtingssystemen zijn we van alle markten thuis. Voor je beursdeelname verzorgen en installeren we de juiste audiovisuele toepassingen. Wil je LED-schermen om video’s op te vertonen of opvallen met bijzondere belichting? Neem dan voorafgaand aan de beurs contact met ons op, want alles is mogelijk!

Image

Vaste contactpersoon

In de aanloop naar de beurs staat een vaste contactpersoon voor je klaar om met je mee te denken. Afhankelijk van je vraag zorgen we ook de beurs zelf dat alles op rolletjes verloopt. Van eerste concept tot moment suprême: Bano levert altijd betrouwbare kwaliteit. Bij ons kun je ervan op aan dat techniek optimaal bijdraagt aan het bereiken van de doelen van je beursdeelname.

Meer weten over beurzen en standbouw?

Meer weten over de mogelijkheden van AV verhuur, verkoop of standbouw voor beurzen? Ons team van vakspecialisten denkt graag met je mee over hoe je het beste uit je evenement kunt halen. Kijk voor een impressie van wat we kunnen eens in ons portfolio of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.