Specialist op het gebied van congressen

Heb je technische ondersteuning of aankleding nodig voor een congres, dan ben je bij Bano aan het juiste adres. Bano heeft een grote diversiteit aan geluidsinstallaties die geschikt zijn voor congressen. We zijn er trots op om bedrijven als Facebook, Google en Hewlett Packard tot onze klanten te mogen rekenen, maar werken ook graag voor en met nationale en regionale bedrijven. Wat ons uniek maakt, is de combinatie van techniek, stagedesign en stand- en decorbouw. Hierdoor zijn we in staat om indien gewenst echt maatwerk te leveren en een heel mooi plaatje te maken van je congres.


Ons aanbod

Of je nu interesse hebt in de audioversterking van Keynote zalen, de inrichting van break-outruimtes of de verzorging van live acts en presentaties: voor elke zaal en elk project hebben we de geschikte apparatuur. Afhankelijk van je wensen maken we een persoonlijk audio-, video- en lichtontwerp. Op het gebied van videosystemen kun je denken aan grootbeeldvideo-, dataprojecties en live streaming via internet. We leveren podium- en congresbelichting, maar ook decor- en stagingontwerpen. Ook denken we graag mee over de wijze waarop je content over de bühne brengt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan begeleiding bij het vormgeven van Powerpoint, Keynote of Prezi en video-editing. Lees meer over onze mogelijkheden van contentondersteuning. Ook zijn we inzetbaar als het gaat om ondersteuning van sprekers of het begeleiden van discussies. Kortom; we beschikken over alle kennis, materialen en ervaring om van je congres echt iets bijzonders te maken.

Werkwijze ondersteuning bij congressen

Hoe eerder je ons deelgenoot maakt van je plannen, hoe beter ons team in staat is om met je mee te denken en bij te dragen aan het succes van je congres. Na een inventarisatie van je plannen en wensen werken we een voorstel voor je uit. Afhankelijk van de complexiteit van je vraag, ontvang je van ons een offerte, al dan niet aangevuld met een schets of visualisatie. Nadat we het eens zijn over de inhoud, gaan we over tot de uitvoering.

Vaste contactpersoon

In de aanloop naar het congres staat een vaste contactpersoon voor je klaar om met je mee te denken. Afhankelijk van je vraag zorgen we ook tijdens het congres zelf dat alles op rolletjes verloopt. Van eerste concept tot moment suprême: Bano levert altijd betrouwbare kwaliteit. Bij ons kun je ervan op aan dat techniek optimaal bijdraagt aan een event waarmee je je bezoekers weet te verrassen.

Meer weten over AV ondersteuning tijdens congressen?

Meer weten over de mogelijkheden van AV ondersteuning tijdens congressen? Ons team van vakspecialisten denkt graag met je mee over hoe je het beste uit je evenement kunt halen. Kijk voor een impressie van wat we kunnen eens in ons portfolio of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.