Draadloze presentatie oplossingen
De tijd waarin we onze presentaties nog met behulp van een overhead projector vertoonden ligt ver achter ons. Inmiddels is iedereen gewend aan laptops, schermen en projectoren. Helaas is het gebruik niet altijd zo gemakkelijk als je in eerste instantie zou verwachten. In conferentiezalen die gebaseerd zijn op bedrading kan het vinden van de juiste kabel of adapter een tijdrovende bezigheid zijn. Laptops zijn voorzien van zoveel verschillende video-uitgangen (HDMI, VGA, DVI, Mini DisplayPort, enz.) waardoor het vaak lastig is om snel van start te gaan.

Draadloze presentatie technologie biedt de perfecte oplossing. De huidige technieken maken het mogelijk om met één simpele druk op de knop een laptop aan te sluiten. Stel je voor hoeveel tijd en energie je kunt besparen. Barco Clickshare noemt zichzelf niet voor niets “The one click wonder”.

Visuele weergave- en AV-apparatuur
Presentatiesoftware en hardware kunnen alleen maar optimaal werken met de juiste visuele apparatuur. Projectoren, 4K monitoren, elektronische whiteboards en interactieve displays kunnen gedachten en ideeën tot leven brengen. Voor teamactiviteiten is het scherm het podium voor real-time, in-depth discussies. Mensen kunnen elkaar verbinden, elkaar zien en de ontmoetingservaring verhogen zonder tijds- en locatie belemmeringen.

Unified Communications
Unified Communications staat voor de technische integratie van allerlei vormen van communicatie zoals e-mail, instant messaging, webconferenties, real-time samenwerking, ondersteuning van mobiele apparatuur en integratie van telefonie. Het aantal communicatiemiddelen – hardware en software – dat momenteel beschikbaar, is verrassend. Door te investeren in een unified communications systeem, kun je een centrale locatie voor tools op je netwerk creëren om overal toegankelijk te zijn. Dit maakt de communicatie gemakkelijker, zowel binnen als buiten de vergaderzaal.

Meeting Room Scheduling Software
Het kan moeilijk zijn om een ​​productieve bijeenkomst te houden wanneer alle vergaderruimten in het gebouw zijn volgeboekt. Door het implementeren van vergaderplanning-software zoals Teem kunt je ervoor zorgen dat dubbele boekingen tot het verleden behoren.

De vergaderzaal-software kan je daarnaast ook helpen bij het optimaliseren van je vergaderzalen. Als een grote ruimte met een projector regelmatig wordt geboekt door een kleinere groep mensen die nooit een projector gebruikt, of een kleine kamer zonder projector juist altijd wordt gebruikt door een grote groep die eigenlijk wel een projector nodig heeft, dan zou je bedrijf veel voordeel kunnen halen uit een pakket zoals Teem.

Hoe maak ik de juiste keuze?
Elke investering die je doet is uiteindelijk bedoeld voor de gebruikers. Het is dan ook belangrijk om ze in je besluitvormingsproces te betrekken. Iedereen wil de beste technologie beschikbaar hebben voor zijn team(s), om zo het vergaderproces positief te beïnvloeden. Maak de juiste overwegingen om ervoor te zorgen dat de technologie ook daadwerkelijk voor je gaat werken. Bano kan je hierin adviseren met als resultaat efficiënter vergaderen.

Op basis van je wensen maken we een ontwerp waarbij we onze ideeën afstemmen op je budget. Indien nodig komen we ook graag bij je langs, om ons advies zo goed mogelijk af te stemmen op de ruimte(s) waarvoor je een oplossing zoekt. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

In contact komen met Bano om samen te kijken naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

 

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door UbiqBlog