Specialist op het gebied van event design & staging

Event staging heeft alles te maken met het creëren van de juiste look & feel voor je evenement of show. We kunnen sfeer creëren d.m.v. licht, decorstukken en met behulp van meubilair. Daarbij kun je afhankelijk van je wensen en budget kiezen uit kant en klare oplossingen uit onze rental shop , 100 % maatwerk en alles wat daartussenin zit. Ook houden we rekening met eventuele andere wensen, zoals de mogelijkheden van hergebruik en de vraag naar milieuvriendelijke oplossingen. Dankzij onze eigen standbouwafdeling, decorspecialisten en werkplaats, zijn we in staat om echt iets unieks neer te zetten. Daarnaast bieden we standaard oplossingen als stageframes, POD’s en stageboards.

Het visualiseren van een evenement

Het kan soms best lastig zijn om een goed beeld te krijgen van hoe een evenement er daadwerkelijk uit komt te zien. Dankzij onze 3D oplossingen zijn we in staat om een idee om te zetten in een sprekende en realistische weergave. De meest eenvoudige oplossing op dit vlak is de 3D rendering. Een 3D rendering is een 3D tekening van je evenement, waarin we alle elementen zoals licht en decorstukken intekenen in de ruimte waar het evenement plaats zal vinden. We merken dat een 3D rendering erg goed helpt om een beter beeld te krijgen van het eindplaatje en een handig hulpmiddel is bij de finetuning van alle details. Voor wie nog een stap verder wil gaan, bieden we de mogelijkheid van een 3D motion design. Een 3D motion design is eveneens een 3D weergave van het evenement, maar dan in full motion video. De camera beweegt zich door de ruimte om te laten zien hoe het eindplaatje zal worden. De overtreffende trap in het visualiseren van een evenement is virtual reality. Met virtual reality beleef je met behulp van een VR bril je evenement nog voordat deze heeft plaatsgevonden.

Meer weten over de mogelijkheden van event design & staging?

Meer weten over de mogelijkheden van event design en staging door Bano? Ons team van vakspecialisten denkt graag met je mee over hoe je het beste uit je evenement kunt halen. Kijk voor een impressie van wat we kunnen eens in ons portfolio of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.