Specialist op het gebied van event ondersteuning

Bij evenementen gaat het erom dat je de bezoeker – jouw doelgroep – weet te raken. Impact maken met je evenement dus. En met techniek die je daarin ondersteunt en ontzorgt. Hoe eerder je ons deelgenoot maakt van je plannen, hoe beter ons team in staat is om met je mee te denken en bij te dragen aan het succes van je evenement. Na een inventarisatie van je plannen en wensen werken we een voorstel voor je uit. Afhankelijk van de complexiteit van je vraag, ontvang je van ons een offerte, al dan niet aangevuld met een schets of visualisatie. Nadat we het eens zijn over de inhoud, gaan we over tot de uitvoering.

 

Vaste contactpersoon

In de aanloop naar het evenement staat een vaste contactpersoon voor je klaar om met je mee te denken. Afhankelijk van je vraag zorgen we ook tijdens het evenement zelf dat alles op rolletjes verloopt. Van eerste concept tot moment suprême: Bano levert altijd betrouwbare kwaliteit. Bij ons kun je ervan op aan dat techniek optimaal bijdraagt aan het bereiken van de doelen van je evenement.

 

Contentproductie

Vaak is er voor een evenement ook (digitale) content nodig, bijvoorbeeld voor een presentatie of een film. Ook hierin ontzorgen we je graag. Lees verder over de mogelijkheden van contentproductie door Bano.

 

Handige tools

Om je te ondersteunen in de aanloop naar je event hebben we verschillende tools ontwikkeld. Organiseer je vaker evenementen? En heb je liever dat je materialen bij ons in de opslag komen te staan? Dan is de inventory manager wellicht iets voor jou. Met de exhibition planner kun je eenvoudig bestellingen plaatsen.

 

Meer weten over de mogelijkheden van event ondersteuning?

Meer weten over de mogelijkheden van event ondersteuning? Ons team van vakspecialisten denkt graag met je mee over hoe je het beste uit je evenement kunt halen. Kijk voor een impressie van wat we kunnen eens in ons portfolio of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.