Specialist op het gebied van live events

Heb je technische ondersteuning nodig voor een live event, dan ben je bij Bano aan het juiste adres. We hebben jarenlange ervaring met het faciliteren van audiovisuele middelen voor live events in binnen- en buitenland. Van de Rolling Stones tot André Rieu, van festivals tot sport evenementen, we hebben alles al wel een keer voorbij zien komen en hebben de techniek en expertise in huis om ook van jouw live event iets bijzonders te maken.

Werkwijze live events

Op basis van je wensen maken we een audio-, licht- en video-ontwerp en zorgen we voor de technische productie en projectmanagement. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden als cameraregistratie van je evenement. Vooral buiten ben je vaak gebonden aan veel wet- en regelgeving, bijvoorbeeld op het gebied van volume of als het gaat om veiligheid. We zijn goed op de hoogte van wet- en regelgeving in binnen- en buitenland en zorgen ervoor dat alles aan de regels voldoet.

Vaste contactpersoon

In de aanloop naar het live event staat een vaste contactpersoon voor je klaar om met je mee te denken. Afhankelijk van je vraag zorgen we ook tijdens het live event zelf dat alles op rolletjes verloopt. Van eerste concept tot moment suprême: Bano levert altijd betrouwbare kwaliteit. Bij ons kun je ervan op aan dat techniek optimaal bijdraagt aan een event waarmee je je bezoekers weet te verrassen.

Meer weten over live events?

Meer weten over de mogelijkheden van AV ondersteuning tijdens live events? Ons team van vakspecialisten denkt graag met je mee over hoe je het beste uit je evenement kunt halen. Kijk voor een impressie van wat we kunnen eens in ons portfolio of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.