De toekomst van evenementen is hier...

Dat ontwikkeling niet stilstaat weten we bij Bano als geen ander. Wij staan zelfs graag vooraan met de ontwikkeling van nieuwe producten en services, om het realiseren van evenementen beter en mooier te maken.

Bano neXt is een verzameling digitale diensten die we bouwen om u als klant te helpen met het organiseren van uw evenementen. Wie verder wil in de wereld van evenementen, moet klaar zijn voor de toekomst.

Exhibition Planner

De exhibition Planner stelt standhouders in staat al hun benodigdheden voor hun beursdeelname zelf online te bestellen en betalen. Een centrale plek voor alle services met een coördinatie service voor het aansturen van alle externe leveranciers.

Inventory Manager

Met de Inventory Manager beheert u online al uw beursmaterialen terwijl wij het onderhoud, de verzending en de opslag regelen. In één oogopslag ziet u online wat er voorradig is en plant u zelf eigen materialen voor komende evenementen, zonder eigen magazijn of transporteur.

Unique Reality

Stap in de virtuele 3D omgeving van uw eigen evenement. Het systeem is in te zetten als teaser voor een aankomende show of beurs. Het is in “first-person” mode toegankelijk voor standhouders en gasten. Online voor, tijdens of na het evenement ter promotie van het evenement of als “evenement-gemist”.