close item

JDA Focus Connect London

  Project Details:

  In november is Bano weer afgereisd naar London en dan wel naar het InterContinental London - The O2. In twee dagen werd het hotel omgetoverd tot decor voor het JDA congres. In deze productie is duidelijk de kracht van Bano naar voren gekomen. De combinatie van standbouw en av verhuur. Zo is er voor de productie een op maat gemaakt decor ontworpen, welke is geproduceerd in de Bano workshop, om vervolgens in London volledig te worden geïnstalleerd. Naast het decor zijn ook 3o door Bano zelf ontworpen Demo Pods en Geniusbars geleverd. De pods zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te rebranden zijn en dus multifunctioneel inzetbaar zijn. Meer informatie over deze pods nodig? Neem dan contact op met info@bano.eu of +31 50 541 65 91

  Trendship

   Project Details:

   Event: Trendship Productie: Tres i.s.m. Bano Capaciteit: 1500 bezoekers Type: Zakelijk evenement Locatie: Sportstad Heerenveen Info: Trendship is het grootste evenement van het Noorden over business innovatie en digitale trends. Het werd dit jaar voor de 5e keer gehouden in Sportstad Heerenveen en was wederom een groot succes met 1500 enthousiaste bezoekers. Bano is vaste partner van dit unieke evenement en creëerde onder andere een 40 meter breed widescreen projectie, aangepast aan de huisstijl van Trendship. Daarnaast werd een complete 'playground' voorzien van de technische ondersteuning.

   Noordelijke Promotiedagen

    Project Details:

    Event: Noordelijke Promotiedagen Productie: Bano i.s.m. verschillende organisaties Type: Beurs Locatie: Martini Plaza Info: De Noordelijke Promotiedagen werden dit jaar voor de 30e keer georganiseerd in de MartiniPlaza in Groningen. De beurs geeft ruimte aan het bedrijfsleven van Noord Nederland om zich uitgebreid te presenteren. Naast het feit dat een groot aantal stands door ons wordt gefaciliteerd, zijn ook wij ieder jaar aanwezig met een beursstand vol innovatieve en inspirerende materie. CEO Erwin Balkema geeft traditiegetrouw een presentatie op het innovatieplein, waar menig beursbezoeker inspiratie uit haalt voor zijn of haar organisatie.

    Noord Nederlands Orkest

     Project Details:

     Event: Noord Nederlands Orkest Productie: Pieter Spoelstra Type: Buiten evenement (klassiek concert) Locatie: Bernoulliplein, Korreweg Capaciteit: 2000 plaatsen Info: Wat ooit begon als een buurt initiatief, is uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. De mensen van de Korreweg hebben dit jaar kunnen genieten van het geroemde Noord Nederlands Orkest. Bano leverde alle audiovisuele techniek deze dag, om het grote orkest te kunnen ondersteunen. Wij denken graag mee met het orkest, zodat deze perfect tot uiting komt. Tot volgend jaar!  

     Holland Webweek

      Project Details:

      Evenement: Holland Webweek Groningen 2015 Productie: Zie Ommezijde & Bano Type: Conferentie Locatie: Ebbingekwartier, Platformtheater, de Nieuwe kerk, Het Paleis en Simplon Info: De Holland Webweek is een vierdaags online- en ICT festival in Groningen. Er zijn verschillende activiteiten te doen als workshops, The Battle of The Schools en een grote gamehal. Bano is technisch producent en levert de audiovisuele middelen voor de organisatie. Op maar liefst vijf verschillende locaties in de stad worden grote schermen geplaatst, zodat bezoekers de wereld van ICT als een echte beleving ervaren. Daarnaast wordt gezorgd dat sprekers overal goed verstaanbaar zijn, door het plaatsen van hoogwaardige audiosystemen.

      Apollo Hotel Groningen

       Project Details:

       Evenement: Opening Apollo Hotel Groningen Productie: SD Events Type: Opening Locatie: Apollo Hotel Groningen Info: Het Apollo Hotel is gevestigd in de wijk La Liberté te Groningen en is onmiskenbaar vanaf de snelweg. Op 25 juni 2015 opende het hotel al haar deuren voor de eerste gasten, sinds de grote transformatie. Maar bij een heropening hoort natuurlijk ook een feest! Voor deze besloten gelegenheid is een sfeervollle ambiance neergezet, door subtiel te spelen met licht. In combinatie met de ondersteunende beeldschermen, leverde dit een mooie setting op.

       Sanofi ERS Amsterdam

        Project Details:

        Event: ERS Amsterdam Productie: Freeman XP Type: Beurs Locatie: Amsterdam Info: Als u met uw organisatie de beurs op gaat wilt u van alle gemakken voorzien zijn en daarnaast een chique uitstraling hebben. Het draadloos presenteren en streamen van video’s zorgt hier voor en was de oplossing voor de Sanofi beursstand op de ERS beursstand in Amsterdam. Bano creëerde in samenwerking met Freeman XP deze technische toepassingen, waardoor een selfie fotowand, quizzen en presentaties draadloos te bedienen waren.

        HP Big Data Conference Boston

         Project Details:

         Event: HP Big Data conference Productie: Ivory Worldwide Type: Conferentie Locatie: Boston, Massachusetts, USA Capaciteit: 1200 Info: Dat Bano ook oplossingen biedt ver over de grenzen, blijkt wel uit het support van de HP Big data conference. Voor de derde keer op rij werden we gevraagd deze conferentie technisch te ontwerpen en te coördineren op locatie. Naast het uitvoeren van de presentatie-management en regie deze week, werd ook het camerawerk voor de livestream geïnstalleerd. Bano helpt wereldwijd met het realiseren van de technische productie.

         KEI-week Eindparty

          Project Details:

          Event: KEI-week (sluiting) Productie: Stichting KEI Type:  Dance event Locatie: MartiniPlaza, Groningen Capaciteit: 3000 plaatsen (twee zalen) Info: Een podium midden in één van twee de zalen, met een 360 graden draaiende DJ booth er in verwerkt. Dat is de absolute blikvanger tijdens het eindfeest van de KEI-week in Martini Plaza te Groningen. Een speciale aanpak op audiovisueel gebied is verreist om de bezoeker over al dezelfde prikkel te geven. Een ingenieus geluidsplan garandeert een vloeiende dekking door de hele zaal. Het ronde truss systeem zorgt voor spectaculaire lichtinval op elke plek. In de andere zaal zijn line array systemen opgesteld, om ook hier de bezoekers het geluid optimaal te laten ‘ervaren’.

          KEI-week Openingshow

           Project Details:

           Event: KEI-week (opening) | Productie: Stichting KEI | Type:  Dance event | Locatie: Groningen centrum, NL | Capaciteit: 3000 plaatsen | Info: Al jaren lang is Bano de technische partner voor de stichting KEI in Groningen. Een unieke samenwerking waarbij gekeken wordt naar constante innovatie, op het gebied van audiovisuele middelen en podiuminrichting. Mede door deze samenwerking weet de KEI-week elk jaar een verpletterende indruk achter te laten, in het centrum van Groningen.

           Holland Ports

            Project Details:

            Groningen Seaports, Amsterdam Ports en Zeeland Ports presenteerden zich gezamelijk op de ‘Transports und Logistik’ in Messe Munchen.

            Bano ontwikkelde de opvallende presentatie in “Holland”uitstraling. Moderne kleuren in een open- uitnodigende stand waarin de havens in totaal 60 bedrijven presenteerden.

            Bano verzorgde naast de volledige uitvoering ook het lichtontwerp en de grafische en digitale aankleding. Dit in nauwe samenwerking met Cosmas design uit Harderwijk.

            JDA Focus Connect Barcelona

             Project Details:

             Ook in 2014 heeft Bano voor JDA weer verschillende producties technisch mogen verzorgen. Zo is Bano in november weer afgereisd naar Barcelona en dan wel naar het 5 sterren ‘W hotel’ in Barcelona. In twee dagen werd het hotel omgetoverd tot decor voor het JDA congres. In deze productie is duidelijk de nieuws kracht van Bano naar voren gekomen. De combinatie van standbouw en av verhuur. Zo is er voor de productie een op maat gemaakt decor ontworpen, welke is geproduceerd in de Bano workshop, om vervolgens in Barcelona volledig te worden geïnstalleerd. Naast het decor zijn er ook 30 nieuwe laptop pods geproduceerd. De pods zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te rebranden zijn en dus multifunctioneel inzetbaar zijn. Meer informatie over deze pods nodig? Neem dan contact op met info@bano.eu of +31 50 541 65 91

             Trendship

              Project Details:

              Bano heeft het Trendship event technisch mogen ondersteunen. Dit jaar bestond het evenement uit drie area’s die stap voor stap werden doorlopen door de bezoekers. Bano verzorgde hier de complete audio visuele ondersteuning. Met als eyecatcher een scherm van 13 bij 3.5 meter. Voor meer informatie over hoe Bano u kan helpen en ondersteunen bij uw evenement neemt u contact op met info@bano.eu of +31 50 541 65 91. Met dank aan Tres en Sportstad Heerenveen

              SPE Annual Conference

               Project Details:

               In oktober 2014 heeft Bano de technische producten en realisatie van de SPE Annual Technical Conference op zich genomen. Meer informatie over het evenement vindt u op bano.eu/blogSPE of wilt u weten wat Bano voor uw event kan betekenen? Neem dan nu contact op via info@bano.eu of +31 05 541 65 91.

               Immanuelkerk Groningen

               • Project Client:

                Immanuelkerk Groningen
               • Trefwoorden:

                Installatie, Licht, Geluid

               Project Details:

               Installatie van licht en geluid.

               NP Stadskanaal

               • Project Client:

                Noorderpoort Stadskanaal

               Project Details:

               Installatie van licht en geluid

               Huawei Mobile World Congress Barcelona

                Project Details:

                Het jaar 2015 is nog maar drie maanden onderweg, maar meer uren in het buitenland doorbrengen dan in Nederland zelf is voor veel Bano werknemers een feit. Ook dit jaar zijn we al weer verschillende producties in het buitenland gerealiseerd. Onderstaande productie vond plaats in Barcelona in soms wel hele bijzondere locatie zoals La Pedrera, officieel Casa Mila, dat is ontworpen door niemand minder dan Gaudi. Bekijk de foto’s voor een impressie en de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@bano.eu of +31 50 541 65 91.

                Mobile World Congress, Barcelona

                 Project Details:

                 Bekijk hieronder een kleine sfeerimpressie van alweer de tweede trip naar Barcelona voor dit jaar. Wederom een goed voorbeeld waarin de specialiteiten interieurbouw en AV techniek gecombineerd zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@bano.eu of +31 50 541 65 91

                 Groninger Landschap Roadshowtrailer

                  Project Details:

                  Als full service leverancier wil Bano zijn klanten, waar mogelijk, graag van dienst zijn. Onze ervaringen in interieur ontwerp heeft er daarom toe geleid dat Het Groninger Landschap hun aanhangwagen hebben laten ombouwen tot mobiele presentatie wagen. Het interieurontwerp, ontwikkeling en bestickering zijn allemaal in house gedaan. Bekijk de foto’s hieronder voor een impressie en de mogelijkheden die Bano biedt.

                  EEN tegen 100, Endemol Nederland

                  • Project Client:

                   Endemol
                  • Trefwoorden:

                   Television

                  Project Details:

                  Zoals reeds gemeld beschikt Bano nu ook over nieuwe led-oplossingen in de verhuurafdeling. Deze nieuwe led-oplossingen kunnen zowel binnen als buiten worden ingezet. Daarnaast kan de content ook nog door onze ontwerp afdeling worden ontwikkeld. Hieronder een voorbeeld van de nieuwe 1-tegen-100 show waarin de nieuwe led-oplossing is toegepast. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: info@bano.eu of +31 85 401 8251. Wij vertellen u er graag meer over.

                  MARUG Conference Nederland

                  • Project Client:

                   Marug

                  Project Details:

                  Op 12 februari 2015 vond het MARUG Conference 2015 plaats in het MartiniPlaza te Groningen.
                  De productie
                  Er is gekozen om één groot scherm centraal van het podium te plaatsen, waar de gehele dag de verschillende presentaties van de sprekers op werden weergegeven. Tussen de verschillende presentaties door, waren er ook filmpjes te zien die Bano heeft gerealiseerd door een nauwe samenwerking met de organisatie van MARUG. Dit grote scherm werd vergezeld door een tweede scherm aan haar rechterzijde, welke aanvullende informatie gaf over de sprekers. Naast de techniek heeft Bano ook de show calling gedaan, waardoor de gehele dag goed volgens schema verliep. Ook verliepen de overgangen tussen de verschillende sprekers zeer vloeiend, bijna natuurlijk, doordat ze veelal door muziek en beelden werden ondersteund.

                  Sportgala Fryslan

                   Project Details:

                   Sportgala Fryslân 2015: bekijk de foto’s voor een impressie.

                   System integration LED

                    Project Details:

                    We voorzien al 8 jaar de spelshow 1 tegen 100 van Endemol van een groot LED-decor. Met 200 m2 LED zorgen we voor een mooie beleving voor de kijker thuis.

                    3D Scenic for Conference

                     Project Details:

                     Voor JDA Software bouwden we in Londen een 3D-decor. Een 20.000 ANSI Lumen projector projecteerde op dit decor. Bano verzorgde de totale productie en het ontwerp. Daarnaast leverden we geluid, licht en video voor dit project.

                     Varsity Roei Wedstrijden

                      Project Details:

                      Al 5 jaar verzorgt Bano de video- en geluidsfaciliteiten van Varsity, de belangrijkste studentenroeiwedstrijd in Nederland. Met een 24 m2 outdoor LED-scherm en een 5 cameraregistratie zorgen we dat de wedstrijd goed gevolgd kan worden.

                      Sport Events Nederland

                       Project Details:

                       Voor de Gasterra Flames brachten we de sporthal in NBA-achtige sferen met een carré van LED-schermen. De combinatie van see-through LED en verlichting zorgde voor een zeer goede sfeer in het Martiniplaza Groningen.

                       AVEBE FIE Europe Frankfurt

                        Project Details:

                        Onze nieuw verworven standbouw afdeling verzorgt stands voor klanten wereldwijd. AVEBE wilde een stand met een herkenbare uitstraling die over de gehele wereld te bouwen is. Bano ontwierp deze stand en leverde de belichting en meubels.

                        Sport Awards Show

                         Project Details:

                         Voor het vijfde jaar op rij verzorgde Bano de totaalproductie van het Sportgala Fryslân in Heerenveen. Een breedbeeldprojectie van 11 meter hoog en 32 meter breed zorgde voor een warme beleving. De combinatie van geluid, licht en video maakten een spectaculair schouwspel van de avond.

                         Architectural Projection

                          Project Details:

                          Bano leverde een totaalproductie voor de opening van de NHL in Leeuwarden. Met licht, geluid en een architectural projection van 40 meter breed werd een mooie openingsshow gerealiseerd.

                          Ambient Projection

                           Project Details:

                           In opdracht van de KEIweek Groningen hebben we de volledige technische productie van hun Lustrumweek voor onze rekening genomen. Met behulp van waterprojectie, ook wel Ambient Projection genoemd, werd een visuele belevenis gecreëerd. Daarnaast verzorgden we de audiovisuele techniek: geluid, licht en video. DJ’s, bands en danseressen maakten het feest compleet.

                           Rock ’n Roll

                            Project Details:

                            De Kade in Assen werd voor even omgetoverd tot een Rock ‘n Roll tempel. Bano verzorgde de totale technische productie tijdens dit evenement in het bruisende Assen. We leverden podia, geluidsapparatuur en verlichting voor drie showdagen, in opdracht van de gemeente Assen.

                            Awards Show

                             Project Details:

                             Het Financieel Dagblad doet jaarlijks onderzoek naar de snelstgroeiende ondernemingen van Nederland en beloont deze met een award. Tijdens de FD Gazellen Awards Show verzorgden we de volledige technische productie. We verzorgden het licht, het geluid en de videoprojectie.

                             Jaarlijkse Conferentie

                              Project Details:

                              Bano verzorgde de complete technische productie voor het Inventum sales evenement in Barcelona; een jaarlijkse conferentie. We leverden een zogeheten ‘drie wanden projectie’, aangevuld met een geluidssysteem, verlichting en staging.

                              Roadshow

                               Project Details:

                               Bano heeft de laatste jaren roadshows op diverse locaties in Europa gefaciliteerd, zo ook voor HP. We leverden een indrukwekkend decor, inclusief geluid, licht en videoprojectie. Bano reisde met de HP roadshow o.a. naar Barcelona, Madrid en Parijs. We waren verantwoordelijk voor de installatie, demontage en bediening van de apparatuur.

                               360 graden projectie

                                Project Details:

                                Bano heeft in opdracht van het Financieel Dagblad een 360 graden projectie gerealiseerd in de Westergasfabriek te Amsterdam. Dit in het kader van de FD Summit. Naast deze indrukwekkende projectie hebben wij tevens het geluid, licht en de staging mogen verzorgen.

                                Staging Cubes

                                 Project Details:

                                 Voor het CIO Summit in Amsterdam heeft Bano een gedeelte van de staging voor zijn rekening genomen. We hebben een creatieve bijdrage geleverd in de vorm van lichtgevende kubuselementen, deze worden ook wel ‘Staging Cubes’ genoemd.

                                 Product Introducties

                                  Project Details:

                                  Bano heeft ervaring met roadshows en product introducties in Europa. We hebben de laatste jaren roadshows op diverse locaties in Europa gefaciliteerd, zo ook voor Cisco. We leverden een creatieve, indrukwekkende stageset inclusief geluid, licht en video. Ons team heeft Cisco Roadshows verzorgd in Barcelona, Cannes en Rome en regelde gedurende de gehele roadshow de installatie, demontage en bediening van de apparatuur. Een mooie totaalproductie waar wij met trots op terugkijken.

                                  Product Lancering

                                   Project Details:

                                   De lancering van Donkervoorts D8 GTO heeft Bano gefaciliteerd en geproduceerd. In een wolk van rook en lichteffecten stond het nieuwe model daar ineens. We verzorgden geluid, licht, video en stage effecten.

                                   Fashion Event

                                    Project Details:

                                    In de Amsterdamse RAI produceerden en faciliteerden we het jaarlijkse sales event voor Revlon. Met behulp van camera’s en Barco Encore systemen werd de boodschap duidelijk overgebracht.

                                    Publieks Event

                                     Project Details:

                                     De eerste editie van Swinging Groningen op de Grote Markt werd door Bano gefaciliteerd. We leverden voor dit event alle audiovisuele techniek, van licht en geluid tot camera’s en LED-schermen.

                                     Live Event

                                      Project Details:

                                      Bano verzorgt de totale productie voor de KEIweek in Groningen. Ruim 5.000 studenten hebben een geslaagde introductieweek. Mede dankzij onze podia, licht, geluid en staging.

                                      Conferentie

                                       Project Details:

                                       Voor een conferentie van HP in Wenen creëerden we een breedbeeldprojectie van 25 meter.