Specialist op het gebied van AV ondersteuning van sport events

Heb je technische ondersteuning nodig voor een sport evenement? Dan ben je bij Bano aan het juiste adres. Afhankelijk van je vraag regelen we de audiovisuele techniek, de belichting, de technische productie en het projectmanagement. Ook beschikken we over legio mogelijkheden en apparatuur om van je sport evenement echt iets bijzonders te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan grote (outdoor) LED-schermen waarmee je evenement door een groot publiek kan worden gevolgd, hoge kwaliteit geluidssystemen voor optimale verstaanbaarheid en een podium voor de prijsuitreiking.


Werkwijze ondersteuning bij sport events

Hoe eerder je ons deelgenoot maakt van je plannen, hoe beter ons team in staat is om met je mee te denken en bij te dragen aan het succes van je sportevenement. Na een inventarisatie van je plannen en wensen werken we een voorstel voor je uit. Afhankelijk van de complexiteit van je vraag, ontvang je van ons een offerte, al dan niet aangevuld met een schets of visualisatie. Nadat we het eens zijn over de inhoud, gaan we over tot de uitvoering.

Vaste contactpersoon
In de aanloop naar het sport evenement staat een vaste

contactpersoon voor je klaar om met je mee te denken. Afhankelijk van je vraag zorgen we ook tijdens het evenement zelf dat alles op rolletjes verloopt. Van eerste concept tot moment suprême: Bano levert altijd betrouwbare kwaliteit. Bij ons kun je ervan op aan dat techniek optimaal bijdraagt aan een event waarmee je je bezoekers weet te verrassen

Meer weten over AV ondersteuning tijdens sport evenementen?

Meer weten over de mogelijkheden van AV ondersteuning tijdens sportevenementen? Ons team van vakspecialisten denkt graag met je mee over hoe je het beste uit je evenement kunt halen. Kijk voor een impressie van wat we kunnen eens in ons portfolio of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.