Specialist op het gebied van standbouw

Met de overname van stand- en decorbouwer B&L Exhibits eind 2014 hebben we ons pakket aan diensten flink uit kunnen breiden. Denk daarbij aan het ontwerpen en produceren van stands voor beurzen, evenementen, tentoonstellingen en musea. Dankzij ruim 40 jaar ervaring op het gebied van standbouw, zijn we inmiddels goed thuis in alle beurs- en congresgebouwen in Europa, zoals de Rai Amsterdam, de Jaarbeurs Utrecht, de Fie Barcelona of de Messe in Frankfurt. Buiten Europa werken we samen met onze partners. Vanzelfsprekend volgen we de laatste trends op de voet en zijn we op de hoogte van alle wet- en regelgeving op het gebied van standbouw.


internationale standbouw Holland Ports, Groningen Seaports, Amsterdam Ports en Zeeland Ports

Advies op maat 

Alvorens we met een advies komen, verdiepen onze standbouwexperts zich eerst in je bedrijf, het aanbod en je marketingdoelstellingen, zodat we de beste oplossingen kunnen bedenken. Afhankelijk van je wensen en budget kun je vervolgens kiezen uit kant en klare oplossingen, 100 % maatwerk en alles wat daartussenin zit. Ook houden we rekening met eventuele andere wensen, zoals de mogelijkheden van hergebruik en de vraag naar milieuvriendelijke oplossingen. Dankzij onze decorspecialisten en eigen werkplaats zijn we in staat om echt iets unieks neer te zetten.

Ospi- netwerk

Alle opdrachten in Europa verzorgen we van A tot Z zelf. Voor evenementen buiten Europa werken we samen met onze partners. In dat geval ontwerpen we de beursstand en bereiden we alle werkzaamheden voor en wordt de stand op de betreffende locatie door een van onze partners opgebouwd uit de daar aanwezige Octanorm-systeemcomponenten. Sinds kort maken we ook deel uit van het gerenommeerde, internationale Ospi-netwerk. Ospi-leden moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Werk je samen met een Ospi-partner, dan ben je gegarandeerd van jarenlange ervaring en hoge kwaliteit.

 

Handige tools

Om je te ondersteunen in de aanloop naar je event hebben we verschillende tools ontwikkeld. Organiseer je vaker evenementen? En heb je liever dat je materialen bij ons in de opslag komen te staan? Dan is de inventory manager (link) wellicht iets voor jou. Met de exhibition planner (link) kun je eenvoudig bestellingen plaatsen.

 

Meer weten over de mogelijkheden van standbouw?

Meer weten over de mogelijkheden van standbouw? Ons team van vakspecialisten denkt graag met je mee over de beste oplossing van jouw vraagstuk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.