Specialist op het gebied van technische productie

Het traject van een goedgekeurd ontwerp tot en met de uitvoering van een succesvol evenement noemen we de technische productie van een evenement. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van technische productie, kunnen onze klanten vertrouwen op een betrouwbare partner die gevraagd en ongevraagd advies geeft over de weg naar een succesvol evenement.

 

Technisch ontwerp

Een succesvol evenement begint met een onderscheidend concept waarmee je impact weet te maken bij jouw doelgroep. Volgende stap is het maken van een technisch ontwerp; een blauwdruk van alle techniek rondom je evenement. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een licht- en geluidsontwerp, een decorontwerp of een plan voor rigging.

 

Productie planning

Volgende stap is het maken van een productie planning. Vooral bij evenementen op bijzondere locaties of in het buitenland is een logistieke planning een behoorlijke klus. Niet alleen de crew, het transport en de materialen, maar ook de locatieplanning moet kloppen. Ook de aansturing van externe leveranciers nemen wij u graag uit handen.

 

Technisch producent

Een technisch producent regelt zowel in de voorbereiding als tijdens het evenement zelf alle technische zaken rondom een evenement. Tijdens dat proces staat een vaste contactpersoon voor je klaar om met je mee te denken.

 

Meer weten over de mogelijkheden van technische productie?

Meer weten over de mogelijkheden van technische productie door Bano? Ons team van vakspecialisten denkt graag met je mee over hoe je het beste uit je evenement kunt halen. Kijk voor een impressie van wat we kunnen eens in ons portfolio of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.