Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology. Ons bedrijf levert niet alleen audiovisuele oplossingen zoals licht, beeld en geluid, maar verzorgt ook een grote variatie aan faciliteiten op het gebied van multimedia, staging en standbouw. Van A tot Z: alle techniek voor uw event is perfect geregeld. Daarnaast kijken onze experts graag met u mee met de overige onderdelen van de organisatie, zoals de creatie, het projectmanagement en de logistiek..

Onze professionals begrijpen de technische vraagstukken waar u als evenementen organisator mee te maken hebt. Wij denken actief met u mee en beschikken over een ruim assortiment aan state of the art apparatuur. Samen met u maken we een succes van uw evenement.

Of het nu gaat om een groot of klein event, regionaal, nationaal of internationaal: Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep onder de indruk zal zijn. Niet voor niets is ons motto “engaging audiences”. U kunt er van op aan dat de techniek optimaal zal bijdragen aan het bereiken van de doelen van uw evenement.

Natuurlijk valt of staat dit met het leveren van kwalitatief hoogwaardige oplossingen op het gebied van licht, beeld, geluid, multimedia, decor en staging. Maar licht en geluid verhuur Bano gaat verder dan dat. Ons team werkt met passie voor het vak en is altijd op zoek naar originele ideeën. We investeren in nieuwe technieken en ontwikkelen unieke producten om u en uw klanten elke keer opnieuw te verbazen.

Lees meer over de historie van Bano