Event technology voor zakelijke events

Bano bedenkt, ontwerpt en ontzorgt je op het gebied van event technology voor zakelijke events. Daarbij zorgen we niet alleen voor een perfecte organisatie van licht, geluid, stand- of decorbouw; we denken ook graag met je mee over het concept waarmee we de meeste impact creëren. Zodat jij het maximale kunt halen uit dat ene belangrijke moment met jouw doelgroep.

Regionaal, nationaal en internationaal


We zijn er trots op om bedrijven als Facebook, Google en Hewlett Packard tot onze klanten te mogen rekenen, maar werken ook graag voor en met nationale en regionale bedrijven. Wat ons uniek maakt, is de combinatie van techniek, stagedesign en stand- en decorbouw. Hierdoor zijn we in staat om indien gewenst echt maatwerk te leveren en een heel mooi beeld neer te zetten voor je corporate event.


Vaste contactpersoon

In de aanloop naar het evenement staat een vaste contactpersoon voor je klaar om met je mee te denken. Afhankelijk van je vraag zorgen we ook tijdens het evenement zelf dat alles op rolletjes verloopt. Van eerste concept tot moment suprême: Bano levert altijd betrouwbare kwaliteit. Bij ons kun je ervan op aan dat techniek optimaal bijdraagt aan het bereiken van de doelen van je zakelijke evenement.


Meer weten over event technology voor zakelijke events?

Meer weten over de mogelijkheden van event technology voor je zakelijke evenement? Ons team van vakspecialisten denkt graag met je mee over hoe je het beste uit je evenement kunt halen. Kijk voor een impressie van wat we kunnen eens in ons portfolio of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.